Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies

Szczegóły znajdziesz w Regulaminie.

a + (a - b) = 2x - (x + 4) = 7 -(-x + 6) = -(x + 4) + (x - 5)...

Autor: Kyosche, 2017-04-26 20:15:34
Dodaj do:
a + (a - b) =
2x - (x + 4) =
7 -(-x + 6) =
-(x + 4) + (x - 5) =
1 - (t + p) - (t - 2 =
-(-y + 2) + (-2y - 4) =

Rozwiązania (0)

Dodaj rozwiązanie
AEGEE - Logo