Używamy technologii takich jak pliki cookie do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Robimy to, aby poprawić jakość przeglądania i wyświetlać spersonalizowane reklamy. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak zgody lub wycofanie zgody może negatywnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje. Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies

Szczegóły znajdziesz w Regulaminie.

Uzupełnij tabele odpowiednimi nazwami detod obróbki cieplnej...

Autor: milusiainga, 2016-02-15 21:07:11
Dodaj do:
Uzupełnij tabele odpowiednimi nazwami detod obróbki cieplnej suszenie, duszenie, pieczenie, gotowanie. Zwróc uwagę na zalety i wady każdegoz tych
rozwiązać . Następnie podaj nazwy produktów, do których przygotowania najlepiej zastosować poszczególne metody

1. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 130-200 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

2. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 160-250 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

3. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 100 (stopni) zalety metody: dania lekostrawne, Przykładowe produkty...... (2)

4. Nazwa metody-......., wymagana temperatura początkowo 200 następnie 100 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

Tam gdzie kropki uzupełnić.

Rozwiązania (1)

Autor: milusiainga
1
dodano: 2016-02-15 21:08:55
Pomoże ktoś?
Na jutro 7.00 potrzebuje :c
Dodaj rozwiązanie
AEGEE - Logo
...