Na stronie używamy cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich wykorzystywanie. Szczegóły znajdziesz w Regulaminie.

Uzupełnij tabele odpowiednimi nazwami detod obróbki cieplnej...

Autor: milusiainga, 2016-02-15 21:07:11
Dodaj do:
Uzupełnij tabele odpowiednimi nazwami detod obróbki cieplnej suszenie, duszenie, pieczenie, gotowanie. Zwróc uwagę na zalety i wady każdegoz tych
rozwiązać . Następnie podaj nazwy produktów, do których przygotowania najlepiej zastosować poszczególne metody

1. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 130-200 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

2. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 160-250 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

3. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 100 (stopni) zalety metody: dania lekostrawne, Przykładowe produkty...... (2)

4. Nazwa metody-......., wymagana temperatura początkowo 200 następnie 100 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

Tam gdzie kropki uzupełnić.

Rozwiązania (1)

Autor: milusiainga
1
dodano: 2016-02-15 21:08:55
Pomoże ktoś?
Na jutro 7.00 potrzebuje :c
Dodaj rozwiązanie
AEGEE - Logo