Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies

Szczegóły znajdziesz w Regulaminie.

Uzupełnij tabele odpowiednimi nazwami detod obróbki cieplnej...

Autor: milusiainga, 2016-02-15 21:07:11
Dodaj do:
Uzupełnij tabele odpowiednimi nazwami detod obróbki cieplnej suszenie, duszenie, pieczenie, gotowanie. Zwróc uwagę na zalety i wady każdegoz tych
rozwiązać . Następnie podaj nazwy produktów, do których przygotowania najlepiej zastosować poszczególne metody

1. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 130-200 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

2. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 160-250 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

3. Nazwa metody-......., wymagana temperatura 100 (stopni) zalety metody: dania lekostrawne, Przykładowe produkty...... (2)

4. Nazwa metody-......., wymagana temperatura początkowo 200 następnie 100 (stopni) zalety metody: smak potrawy, Przykładowe produkty...... (2)

Tam gdzie kropki uzupełnić.

Rozwiązania (1)

Autor: milusiainga
1
dodano: 2016-02-15 21:08:55
Pomoże ktoś?
Na jutro 7.00 potrzebuje :c
Dodaj rozwiązanie
AEGEE - Logo